Hlavní obsah

Bezvládná těla, kolem suť. Strážníky v Přerově volali k domnělým mrtvolám na chodníku

Novinky, kub
Přerov

Nakonec kuriózní případ řešili strážníci v Přerově, které svědci volali přes tísňovou linku ke dvěma domnělým mrtvolám na chodníku. Nakonec se ukázalo, že dva muže natolik zmohl alkohol, že padli na zem a zůstali ležet v pozicích připomínajících následky střelby. Jeden z nich skončil v nemocnici.

Foto: Městská policie Přerov

Muži leželi zmoženi alkoholem v Přerově v Nerudově ulici

Článek

Případ se stal v Přerově během víkendu, v úterý o něm informoval mluvčí strážníků Miroslav Komínek.

„Strážníci přijali během chvíle několik oznámení na osoby ležící na chodníku. Děsivější popisy volajících se pohybovaly od hromadné dopravní nehody až po pád ze střechy,” sdělil mluvčí.

„Po příjezdu na místo zahlédli strážníci scénu jako vystřiženou z válečného filmu. Bezvládná pohozená těla a suť,” komentoval situaci Komínek.

Nakonec se černé scénáře nepotvrdily. „Ukázalo se, že dva kamarády sestřelila jen notná dávka alkoholu,” upřesnil mluvčí.

Foto: Městská policie Přerov

Jeden z opilců skončil v nemocnici

Strážníkům se podařilo opilce jakž takž probrat, pak se telefonicky spojili s přítelkyní jednoho z výtečníků. „Ta si ‚přešťastná‘ pro ně přišla. Nakonec si však domů odvedla jen toho svého, protože jeho souputník po pár krocích prohrál boj s gravitací,” dodal Komínek s tím, že se muž při pádu zranil a zdravotníci ho přepravili do nemocnice.

Městská policie se případem dále zabývat nemusí, nejsou k tomu důvody. „Nikoho nepohoršovali, spíš vzbuzovali obavy,” sdělil Komínek. „Boha jeho, pijte s rozumem,” vzkázal mluvčí strážníků Komínek veřejnosti.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám