Hlavní obsah

Auto v Praze vjelo na chodník a smetlo rozvaděč, čtyři zranění

Novinky, ok, jap
Praha
Aktualizováno

Čtyři lidé byli v sobotu zraněni při nehodě auta v pražské Liboci. Řidič vjel autem na chodník, kde narazil do plotu i elektrického rozvaděče.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda si vyžádala čtyři zraněnéVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem půl druhé odpoledne v Libocké ulici. Podle informací z místa najel řidič nejprve na chodník na pravé straně a pak pokračoval na chodník na protější stranu, kde narazil do sloupku, rozvaděče a plotu.

Při nehodě se zranili dva muži a dvě ženy. „Žena 82 let a muž 86 let, oba měli pohmožděný hrudník a muž zraněnou ruku. Záchranáři je převezli do Motola. Další 78letá žena a 80letý muž utrpěli úraz horní a dolní končetiny, pohmožděniny a oděrky, muž měl navíc pohmožděný hrudník. Převezeni byli do vojenské nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

„Při dopravní nehodě byl poškozen sloupek s elektrickými rozvaděči. Rozvodné závody jsou na místě a odpojili objekt od elektřiny. Hasiči následně odstraní vůz,“ uvedla mluvčí hasičů Kateřina Suchanská.

„Ulice Libocká byla kvůli nehodě a zásahu záchranářů uzavřena. Příčiny nehody policisté vyšetřují,“ doplnil mluvčí policie Tomáš Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám