Hlavní obsah

Auto v Praze skončilo na boku po střetu s tramvají

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

U stadionu pražské Sparty na Letné se v neděli srazila tramvaj s osobním vozem. Ten skončil po střetu na chodníku, kde se převrátil na bok.

Nehoda auta s tramvají v Praze na LetnéVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v ulici Milady Horákové na úrovni stadionu Sparty. Automobil byl po srážce odmrštěn na chodník u stadionu, kde se převrátil na bok. Uvnitř cestoval mladý muž s mladou ženou.

"Posádka vozu byla vyproštěna ještě před příjezdem hasičů a skončila v péči záchranářů. Zajistili jsme místo nehody a předali jsme ho kolegům z dopravního podniku," uvedli pražští hasiči.

Kvůli nehodě byl omezen provoz ve směru na Hradčanskou.

V Praze se srazila tramvaj s nákladním autem

Krimi

„Devatenáctiletá žena utrpěla úraz hlavy a po ošetření byla převezena do motolské nemocnice. Třiadvacetiletý muž byl ošetřen a následně převezen do Ústřední vojenské nemocnice Střešovice, rovněž s úrazem hlavy. Na místě zasahovalo několik našich posádek, včetně inspektora provozu, lékaře, nebo záchranářů – specialistů na urgentní medicínu," řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám