Hlavní obsah

Auto v Blansku sjelo do řeky, posádka vyplavala na břeh a odešla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blansko

Kuriózní nehodu šetří od nedělního rána jihomoravští policisté. Krátce před devátou hodinou ráno dostali od blanenských strážníků informaci o tom, že v řece Svitavě protékající městem je zcela potopený automobil. Vůz musel z řeky vytáhnout přivolaný jeřáb hasičů, po posádce auta se slehla zem.

Hasiči tahali auto z řeky na BlanenskuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Podle prvotních informací měli časně ráno v červeném voze cestovat dokonce čtyři lidé, přičemž z dosud nezjištěných důvodu sjel vůz Alfa Romeo ze silnice přímo do řeky. Ze zcela ponořeného vozidla naštěstí všichni cestující zavčas vyplavali na břeh, ale bohužel nikomu nehodu neohlásili a z místa odešli pryč,“ prohlásil policejní mluvčí Petr Vala.

Řidič před policií ujížděl Náchodem. Auto utopil v řece a utekl

Krimi

„Před polednem byl na místo přivolán i hasičský autojeřáb, který pomohl ponořené auto vytáhnout ven. Přesnou příčinu vzniku dopravní nehody, a kdo vůbec v době incidentu seděl za volantem, budou nyní zjišťovat dopravní policisté,“ dodal mluvčí.

Foto: Policie ČR

Hasiči tahali auto z řeky na Blanensku.

Reklama

Související témata:

Související články

Řidič skončil s autem pod hladinou Vltavy

Hasiči a záchranná služba zasahovali ve středu odpoledne ve Vraném nad Vltavou v okrese Praha-západ, kde sjel řidič s autem do řeky. Muže se podařilo vyprostit...

Výběr článků

Načítám