Hlavní obsah

Auto se po nárazu rozpadlo, čtyři lidé zemřeli

– JESENÍK

Při tragické noční nehodě mezi obcemi Písečná a Supíkovice na Jesenicku zemřeli čtyři mladí lidé. Další dva byli těžce zraněni. Řidič nejspíš nezvládl řízení a narazil do stromu. Auto se rozpadlo na několik částí.

Článek

Nehoda se stala několik minut po půlnoci. "Řidič pravděpodobně nezvládl řízení a na mokré silnici dostal smyk. Automobil bočně narazil pravou stranou do stromu. Po nárazu došlo k roztříštění vozidla na několik částí," řekla Novinkám mluvčí jesenické policie Natálie Pastuchová Orlová.

Část vozu byla po prvním nárazu přetočena a narazila do dalšího stromu na té samé straně vozovky.

"Náraz vozidlo rozdělil na čtyři díly," doplnila mluvčí. Na místě zahynuli čtyři mladí lidé. Další dva utrpěli těžká zranění, se kterými byli transportováni do nemocnice.

Podle náměstka ředitele záchranné služby Olomouckého kraje Jana Weinberga na místě zemřela patnáctiletá dívka a tři mladíci ve věku 16 a 17 let.

"Dvaadvacetiletou dívku jsme v kritickém stavu převezli do olomoucké fakultní nemocnice. Má těžká zranění, mimo jiné hlavy," uvedl Weinberg. Další zraněný mladík skončil v jesenické nemocnici.

Mluvčí Fakultní nemocnice Egon Havrlant potvrdil, že zraněná dívka je na klinice anesteziologie a resuscitace. "Má těžká zranění hlavy, břicha a hrudníku. Je v umělém spánku a na dýchacím přístroji. Přes snahu lékařů její stav není zatím stabilizovaný," řekl Havrlant.

Policisté tragédii stále vyšetřují. Zatím neví, zda jelo v jednom autě šest lidí, nebo byli do nehody zapojeni případní chodci.

Podobná nehoda na Kroměřížsku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám