Hlavní obsah

Agresivní žena vypadla z balkónu v sedmém patře

Právo, Jiří Růžička
Vsetín

Z balkónu v sedmém patře panelového domu na sídlišti ve Vsetíně spadla v neděli 33letá žena. Naštěstí dopadla na balkón o patro níž. Jejímu pádu předcházelo agresivní chování na návštěvě u kamarádky, které pokračovalo také proti zasahujícím policistům.

Článek

„Policejní hlídku přivolala krátce po půl páté odpoledne třiatřicetiletá žena, u které byla na návštěvě její stejně stará kamarádka. Ta se podle oznamovatelky chovala nejprve bezproblémově, ale po chvíli začala být velmi agresivní, bezdůvodně se vztekala a křičela, pak vyšla na balkón a přelezla zábradlí,“ popsala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Poté dostaly události rychlý spád. „Žena zavrávorala a padala. Rukama se naštěstí zachytla o okraj balkónu. Chvíli se držela, ale nakonec spadla o patro níž. Žena, která jevila známky požití psychotropní látky, si pádem jako zázrakem nezpůsobila žádné zranění. Způsobila však velké překvapení lidem bydlícím v šestém patře, kterým znenadání zuřivě zabouchala na balkónové dveře,“ řekla mluvčí.

V tu chvíli již u obyvatel bytu v šestém patře zazvonil i muž ze sedmého patra, aby jim sdělil, že mají neohlášenou návštěvu. Ženu vzali z balkónu do bytu a přivolali policii.

„Žena byla stále velmi agresivní, proto ji museli přivolaní policisté spoutat. Pak zavolali rychlou záchrannou službu, která ji odvezla do nemocnice. Bude se zpovídat z přestupků proti veřejnému pořádku a občanskému soužití,“ uzavřela Javorková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám