Hlavní obsah

Dálnici D11 zablokovala hromadná nehoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V pondělí po půl osmé ráno se na dálnici D11 ve směru na hlavní město stala hromadná nehoda několika vozidel, která zablokovala tento dálniční tah na Prahu. Podle informací policie skončilo v hromadné srážce asi sedm automobilů, jeden člověk byl zraněn. Dálnici se podařilo zprůjezdnit kolem jedenácté hodiny dopoledne.

Článek

Havárie se stala na třetím kilometru dálnice. Na místě zasahovali hasiči, záchranná služba a policie, která odkláněla dopravu ve směru na Prahu přes Horní Počernice.

Ihned po nehodě žádala policie řidiče dojíždějící k místu srážky, aby neblokovaly odstavný pruh, kterým se k místu nehody snažili dojet hasiči a záchranáři.

Podle mluvčí středočeské policie zřejmě řidička jednoho z automobilů nedodržela bezpečnou vzdálenost od vozidla, které jelo před ní, a nabourala do něj. Poté se srazily další automobily.

Pražská záchranná služba na místě ošetřila lehce zraněnou osmadvacetiletou ženu. "Pacientku s pohmožděninami jsme převezli na ortopedii do nemocnice Na Bulovce," řekla mluvčí záchranářů Simona Cigánková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám