Hlavní obsah

Dělníka zavraždil jeho kamarád kvůli penězům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEROUN/ROKYCANY

Policistům se zřejmě podařilo rozluštit příčinu vraždy 41letého dělníka, jenž zemřel začátkem měsíce na stavbě rodinného domu v Lochovicích na Berounsku. Muže podle kriminalistů usmrtil jeho o 19 let mladší kamarád. Uvedla to mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Článek

Tělo mrtvoly bylo nalezeno 7. října u obce Olešná na Rokycansku.

"Podle obličeje se domníváme, že by se mohlo jednat o zavražděného muže, ale ještě čekáme na výsledky genetické expertizy," řekla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Motivem vraždy byl podle Budské spor o peníze. Oba Češi pracovali a stavbě jako dělníci. Vzájemnou hádku dvaadvacetiletý mladík řešil vraždou. "Z tohoto trestného činu byl již obviněn a byl vzat do vazby," řekla Budská.

Ostatky zavražděného muže ležela na pravém břehu řeky Berounky v zátopové oblasti u Kaceřovského mlýna. Pachatel ji sem zřejmě po činu dopravil a přikryl naplavenými větvemi a listím. Totožnost oběti a příčinu smrti se kriminalistům podařilo objasnit až po odborných vyšetřeních.

Reklama

Související témata:

Související články

Kostru nalezenou u Rokycan zkoumají lékaři

Kosterní pozůstatky, které objevil v sobotu večer při práci lesní dělník u obce Olešná na Rokycansku, jsou nyní v péči soudních lékařů. Odborníci zatím neví...

Výběr článků

Načítám