Hlavní obsah

Žárlivý muž málem utloukl k smrti svoji exmanželku

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TACHOV

Doslova peklem musela projít dvaatřicetiletá žena z Tachova. Její bývalý manžel ji málem utloukl k smrti. Zběsilému lynčování udělali asi po hodině přítrž sousedé, kteří zavolali pomoc. Zbitá žena skončila v nemocnici se zlomeným žebrem, propíchnutou plící a rozdrceným kotníkem.

Článek

"Jednání muže jsme kvalifikovali jako trestný čin těžké újmy na zdraví," potvrdil Právu tachovský policejní ředitel Jaromír Kníže. Násilníkovi za to hrozí až osm let vězení.

Vše se odehrálo v domku na okraji města. Když se žena se v sobotu k ránu vracela domů z nočního mejdanu s přáteli, třicetiletý muž na ni čekal venku na dvorku, kde ji napadl potom ji odtáhl dovnitř.

Útočníka uklidnili až jeho rodiče

"Nejdřív chtěl vědět, kde a s kým byla. Když se to zdráhala říci, začal ji mlátit pěstmi, kopal do ní, šlehal koženým páskem. Žena ho prosila, aby ji nechal být a několikrát se pokusila utéci. Muž ji vždy chytil a pak následoval ještě intenzivnější útok. Vyhrožoval, že ji zabije a jestli se ještě pokusí o útěk, rozmlátí jí hlavu kladivem," uvedl zdroj obeznámený s případem.

Křik a volání o pomoc nakonec vyburcovalo sousedy. Ti se sami báli postavit se útočníkovi do cesty, a tak zavolali rodiče běsnícího muže. "Syna uklidnili a pomlácenou bývalou snachu odvezli do nemocnice," dodal zdroj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám