Hlavní obsah

Na středočeských silnicích zemřeli dva motorkáři

Dva motocyklisté o víkendu zahynuli a dva se vážně zranili na středočeských silnicích. Záchranáři dvakrát zasahovali na Kolínsku, jednou na Příbramsku a jednou v Brandýse nad Labem. Uvedla to mluvčí středočeské záchranné služby.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

V neděli odpoledne zahynul motocyklista po střetu s osobním automobilem v obci Konojedy na Kolínsku. Po příjezdu záchranářů byl muž v bezvědomí. Po chvíli mu selhalo srdce a přestal dýchat. "Zahájili jsme okamžitě resuscitaci, ale obnovit základní životní funkce u pacienta se už bohužel nepodařilo," řekla mluvčí.

Další smrtelná nehoda se stala kolem 16. hodiny v Brandýse nad Labem. Sedmadvacetiletý muž zde s motorkou narazil v plné rychlosti do stromu a na místě zemřel.

Dopoledne záchranáři vyjížděli k nehodě, která se stala na silnici z Kostelce nad Černým lesy směrem na Konojedy na Kolínsku. Osmnáctiletý řidič motocyklu při ní skončil zaklíněn pod osobním autem. Muž utrpěl mnohočetná vážná poranění, krvácel do dutiny břišní a lékař měl podezření na frakturu pánve. Pacienta převezla záchranná služba do vinohradské nemocnice v Praze.

Nehody se motorkářům nevyhnuly na středočeských silnicích ani v sobotu. V Dublovicích na Příbramsku utrpěl motocyklista po srážce s osobním automobilem těžkou zlomeninu nohy a otřes mozku. Letecká záchranná služba ho odvezla do jedné z pražských nemocnic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám