Hlavní obsah

Zoofil souložil s ovcí, ta uhynula

– IVANČICE
Právo, kg

Zoofila, který se pro své sexuální choutky ukájel na různých druzích zvířat, zadrželi policisté z Brněnska po té, co po sexu s ním uhynula jedna z ovcí a tři její jehňata ze zemědělského družstva nedaleko Ivančic na Brněnsku. Vyšlo najevo, že 33letý muž je zaměstnancem právě tohoto družstva a mimo své úchylné sexuální potřeby žil normálním rodinným životem.

Článek

"Jeho manželský život nepostrádal ani svou sexuální část. Ta však pro něj byla podle všeho nedostatečná. Své sexuální potřeby si chodil uspokojovat do prostor zemědělského družstva, kde už jen pohled na zvířata, o která se staral, mu většinou poskytoval kýžené uspokojení. Muž však zašel dál a v polovině letošního roku několikrát souložil s ovcemi ustájenými v areálu," uvedl Aleš Mergental z policie pro Brno - venkov.

Podle něj pak jedna z ovcí, na níž se ukájel, na místě uhynula. V důsledku toho uhynula i její tři jehňata. Další vyšetřování pak ukázalo, že v minulosti ho policisté vyšetřovali pro podezření i pro opakované soulože se slepicemi. Muž nyní čelí stíhání pro týrání zvířat, za které mu hrozí až rok vězení. Podle policistů na Brněnsku jde o ojedinělý případ, který není běžný a tak se muž ještě podrobuje náročnému vyšetření psychiatrem a psychologem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám