Hlavní obsah

Žena probodla exmanžela u večeře

– LITOMĚŘICE
Právo, rup

Severočeští kriminalisté podezírají třicetiletou ženu z Brozan na Litoměřicku, že při večeři bodla svého druha do zad. Zraněný dvaačtyřicetiletý muž ještě stačil lékařům říci, že spadl z lešení, když opravoval okap na kůlně domu a při pádu se na něco nabodl. To ale nejspíš nebyla pravda. Po převozu do nemocnice svému zranění podlehl.

Článek

"Pitva prokázala, že smrtelné zranění způsobil muži někdo jiný," informovala Právo severočeská policejní mluvčí Jarmila Hrubešová. Matku tří dětí policisté už obvinili z ublížení na zdraví. Je stíhána na svobodě. "Hrozí jí až dvanáctileté vězení," uvedla Hrubešová.

Jiří Krupička ze severočeské kriminální policie uvedl, že muž se ženou byli manželé. Pak se rozvedli, ale žili spolu dál. Vznikaly mezi nimi hádky. Při jedné z nich měla žena v ruce nůž a zaútočila.

Muž se prý styděl, že ho napadla žena, a tak se s ní podle Krupičky dohodl, že jako příčinu zranění uvede pád z lešení. Lékaři ale odhalili, že se tímto způsobem takto zranit nemohl, uvedl Krupička. Žena se podle něj k činu přiznala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám