Hlavní obsah

Policista na diskotéce v Aši vážně zranil hosta

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policejní sbor si zase pošramotil pověst u veřejnosti. Postaral se o to teprve 20letý policista sloužící v Praze, který o víkendu na diskotéce v Aši na Chebsku vážně zranil hosta. Ten je v současné době hospitalizován v chebské nemocnici s komplikovaným poraněním oka.

Článek

Lékařské prognózy dokonce hovoří o trvalých následcích. "Lékaři mu museli operovat oko. Nezlobte se, ale víc k tomu říkat nebudu, tedy respektive nesmím. Přál si to vyšetřovatel případu a já to respektuji, protože je to v počátku vyšetřování," řekl Právu bratr poškozeného.    

Podle Petra Vorlíčka z tiskového odboru ministerstva vnitra čeká inspekce ministra vnitra na  lékařské posudky, které by měly určit rozsah zranění poškozeného. "Podle toho bude inspekce dál postupovat. Je tam podezření, že se policista dopustil trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví," upřesnil Vorlíček.  

Jak k celému incidentu došlo?  Policista se údajně dostal do konfliktu z jedním z hostů, který mu  údajně šlápl na nohu.  Došlo i na pranici. Další z hostů chtěl oba rváče od sebe odtrhnout a přitom ho policista zřejmě střepem od rozbité sklenice úmyslně zasáhl do obličeje. "Trefil ho dost nešťastně, že mu přímo rozřízl rohovku," uvedl jeden ze svědků.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám