Hlavní obsah

Po krádeži napadl ochranku, sekundovalo mu sto příbuzných

Právo, ner
VYSOKÉ MÝTO

Velmi netradiční situace se odehrála v úterý večer v supermarketu ve Vysokém Mýtě. Příbuzným jednoho nenechavého lapky se nelíbilo, že byl jejich rodinný příslušník přistižen v obchodě při krádeži pracovníkem bezpečnostní agentury. Ten chtěl muže zadržet, což však pobouřilo jeho známé. Zloději okamžitě přispěchali na pomoc. Dramatickou situaci v obchodě, před který se nakonec sešlo na sto zlodějových příbuzných, vyřešila až policejní hlídka.

Článek

"Nejprve zloději přispěchali na pomoc čtyři příbuzní a napadli pracovníka bezpečnostní agentury. Ten po úderu pěstí do obličeje upadl na zem. To nevydržel řidič nedaleko stojícího kamiónu, který právě vykládal zboží, a přišel muži na pomoc," uvedla mluvčí orlickoústecké policie Eva Sichrová.

Ani on ale nedopadl o moc lépe, ubránit se mu podařilo jen díky lopatě, kterou útočníky rozehnal. Mezi tím se na blízké louce shromáždilo téměř sto příbuzných a známých nenechavce z prodejny. Po příjezdu policistů se ale všichni v klidu rozešli. "Případem krádeže a napadení obou mužů se policisté nadále zabývají," doplnila policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám