Hlavní obsah

Vlaky srazily dva muže, oba přežili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Vlaky v Olomouckém kraji srazily v úterý dva muže. Zatímco v prvním případě v Brodku u Přerova muž utrpěl lehká zranění, na železničním přejezdu v Horce nad Moravou na Olomoucku byl mladík zraněný středně těžce.

Článek

Osobní vlak jedoucí z České Třebové do Přerova srazil odpoledne šestapadesátiletého muže na vjezdu do stanice v Brodku u Přerova. Provoz na hlavní trati z Prahy do Ostravy byl kvůli vyšetřování nehody přerušen.

"Muž měl otřes mozku a zhmoždění páteře. S těmito zraněními jsme ho převezli do olomoucké fakultní nemocnice. Vlak musel jet určitě jen malou rychlostí," uvedl ředitel krajské záchranné služby Ivo Mareš.

Podle Neusara se případ nadále vyšetřuje, zraněný muž byl dělníkem externí firmy a pracoval v kolejišti.

Osobní vlak srazil po půl sedmé muže na železničním přejezdu v Horce nad Moravou na Olomoucku. "Jednadvacetiletého mladíka srazil rozjíždějící se vlak. Mladík mu tam na přejezdu zřejmě vběhl s mobilním telefonem u ucha. Utrpěl otřes mozku," řekl náměstek ředitele krajské záchranné služby Jan Weinberg.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám