Hlavní obsah

Lupiči zavřeli svlečeného muže do auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Gangsterské chování nebylo cizí pachatelům v Olomouci. Lupiči nejprve ve středu přepadli 38letého muže, několik hodin jej zadržovali v jeho autě, kde jej zavřeli svlečeného do kufru vozu. Pachatelé muži, jenž vyvázl bez zranění, ukradli 108 tisíc korun. Uvedla to olomoucká policejní mluvčí Marta Vlachová.

Článek

Neznámí pachatelé přepadli muže ze Šumperka ve středu dopoledne v olomoucké ulici U Soutoku ve chvíli, kdy zamykal své osobní auto. "Pachatelé jej udeřili do hlavy a vhodili jej na zadní sedalo auta, kde musel ležet s tričkem přetaženým přes hlavu asi dvě hodiny. Po celou dobu jezdili autem neznámo kde, až jej vyhodili na polní cestě mezi Holicí a Novým Dvorem," řekla mluvčí.

Přepadeného muže poté pachatelé donutili se svléknout a vlézt do kufru auta, který za ním zavřeli. S autem ještě několik metrů jeli, vůz nakonec odstavili a odešli. "Poškozenému se podařilo z kufru auta dostat a zavolat pomoc," doplnila mluvčí.

Neznámí muži, jejichž počet policisté zatím přesně neznají, přepadenému odcizili oblečení, mobilní telefon a peníze. Podle policejní mluvčí Vlachové případ kriminalisté zatím vyšetřují jako loupež.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám