Hlavní obsah

Dálnice D1 na Brno zkolabovala

– PRAHA
Novinky, pno

Provoz na několika místech nejfrekventovanější dálnice D1 ve směru na Brno zablokovaly v pátek odpoledne dlouhé kolony vozidel. Na vině jsou dopravní nehody i omezení z důvodů oprav dálnice. První problémy čekají řidiče hned na výjezdu z Prahy.

Článek

Řidiči vyjíždějící z hlavního města se musí obrnit trpělivostí. Provoz komplikuje nehoda sedmi aut, která se stala na sedmém kilometru ve směru na Brno. Automobily se srazily v levém jízdním pruhu, částečně průjezdný je střední a pravý pruh. Kolona dosahuje až do hlavního města, dlouhá je přibližně sedm kilometrů. Na místě zasahují hasiči a záchranáři.

Na další komplikace narazí řidiči před 52. kilometrem, kde provoz komplikuje zúžení kvůli pracím na silnici. I v tomto místě se ve směru na Brno vytvořila kolona automobilů. Její délka se mění podle aktuální hustoty provozu, dosahuje však několika kilometrů. Informace o problémech na dálnici potvrdila Novinkám pracovnice Centra dopravních informací.

Problémy čekají na řidiče také před zúžením na 91. a 143. kilometru. I v těchto místech musejí lidé za volantem počítat s dlouhými kolonami a výrazným zdržením na své cestě na Moravu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám