Hlavní obsah

Muž uhořel v zaparkovaném autě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VSETÍN

V areálu bývalých kasáren ve Valašském Meziříčí na Vsetínsku uhořel v pondělí ráno třicetiletý muž ze Slovenska ve svém zaparkovaném osobním autě. Podle informací hasičů automobil celý shořel ještě před jejich příjezdem na místo. Neštěstí nahlásil bratr nešťastníka, který se také snažil oheň sám uhasit.

Článek

"Muž přiběhl přímo na stanici v šest hodin ráno s tím, že v areálu kasáren hoří auto a uvnitř je člověk. Zpočátku se snažil oheň sám hasit, ale nezvládl to. Hasiči byli na místě do minuty, ale v okamžiku kdy přijeli už nebylo co hasit, " uvedl mluvčí hasičů ve Zlíně Ivo Mitáček.

Škoda Favorit byla při příjezdu záchranářů zcela zničena a bylo po požáru.  Hasiči proto na místě nic neprováděli, aby nepoškodili další stopy potřebné pro vyšetřování.

Oba muži ze Suché Hory u Banské Bystrice údajně pracovali v bývalém vojenském areálu na stavbě. Proč začal automobil hořet, není zatím známo. Případ vyšetřují hasiči i policisté. Škoda byla vyčíslena na 20 000 korun.

"Vyšetřovatel uvedl, že k požáru došlo v nočních nebo časných ranních hodinách. Požár nikdo nezpozoroval a nebyl tak ani včas nahlášen," doplnil Ivo Mitáček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám