Hlavní obsah

Bankomat někdo vyhodil do vzduchu

Právo, Novinky, bed, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Zatím neznámý pachatel se v noci na úterý pokusil vykrást bankomat společnosti GE Money Bank v obchodním domě v Přerově. Pro svůj čin si vybral téměř filmový způsob - použil trhavinu. Výbuch poškodil nejen bankomat, ale také výlohy v okolí. Zda se lupiči podařilo odcizit nějaké peníze, se zatím neví.

Článek

Exploze, které přerušila noční klid ve městě, narušila kolem půl čtvrté ráno tzv. bezpečnostní okruh a policisté byli na místě už za tři minuty. Podle informací mluvčí policie Michaely Sedláčkové kriminalisté předpokládají, že právě proto se z bankomatu nic neztratilo.

Na Přerovsku je to letos již třetí podobný případ, kdy se lupiči pokusili vyloupit bankomaty. V obou těchto případech byli úspěšní a odnesli si hotovost, jejíž výši policie nezveřejnila. Útoky se odehrály v Lipníku nad Bečvou a Kojetíně, jednou za pomoci výbuchu plynu, podruhé rozpálením autogenem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám