Hlavní obsah

Falešná hlídka policie vybrala úplatek i pokutu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV

Falešní policisté okradli v úterý na zastávce autobusu v Horním Slavkově na Sokolovsku řidiče Avie. Nepravá policejní hlídka zastavovala na autobusové zastávce projíždějící vozidla. Řidiči nákladního auta vyměřili pokutu a za úplatek mu slíbili, že nepřijde o trestné body.

Článek

Falešná hlídka, oblečená v černých uniformách s nápisem Policie a s policejními brigadýrkami na hlavě, zastavila nákladní auto kolem 18:30. Řidiči uložili pokutu 2000 korun za překročení maximální povolené rychlosti v obci o dva kilometry za hodinu a dále si na poškozeném vynutili úplatek 500 korun za to, že přestupek nebude dále bodově ohodnocen, uvedla mluvčí policie Blažena Kašparová.

Podle kriminalistů se muži vydávající se za policisty dopustili poškozování cizích práv. Policisté v této souvislosti žádají případné svědky, aby se obrátili na policii na telefonní číslo 352 688 333 nebo na tísňovou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám