Hlavní obsah

Hádka v rodině pomohla odhalit novou výrobnu pervitinu

Právo, Petr Knötig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Díky rozbitému hrníčku a troše křiku se podařilo brněnským policistům odhalit varnu pervitinu, kterou si 26letý muž zřídil ve svém pokoji v Lidické ulici. Policisté vyjížděli minulý týden ve středu původně k podezření na domácí násilí, protože starší žena volala, že ji její syn napadá a žádala policii o pomoc, aby nedošlo k nejhoršímu.

Článek

Policisté na místě zjistili, že se nic dramatického v bytě neděje a že mladý muž se jen s matkou hádal a přitom rozbil jeden hrníček. "Chtěli jsme si s ním jen promluvit, ale zarazilo nás, že byl ve svém pokoji velmi nervózní a neustále těkal očima někam ke stolu. Navíc bylo v pokoji mimořádné teplo, což nás taky překvapilo a bylo nám jasné, že něco není v pořádku," uvedl Martin Foltýn z pohotovostní policejní jednotky.

Varna pervitinu pod stolem

Policisté se proto po bytě podívali a pod stolem našli kompletní varnu pervitinu. Tím se velmi rychle vysvětila i vysoká teplota v pokoji, která vzniká právě při výrobě pervitinu. Mladý muž nic nezapíral a přiznal, že si vyráběl pervitin jen pro svou osobní potřebu. Jeho matka o tom ani nevěděla a byla z toho velmi překvapená. Do té doby synovi vyčítala, že nic nedělá a jen se fláká, což byla příčina i jejich hádky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám