Hlavní obsah

Matka dvou dětí je podezřelá, že přepadla hernu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Dvaatřicetiletou ženu, podezřelou z loupežného přepadení herny v Bruntále, dopadli v úterý kriminalisté během pouhých tří hodin od spáchání zločinu. Informovala o tom mluvčí bruntálské policie Lucie Krašteničová. Žena je matkou dvou dětí.

Článek

Lupička vešla do herny na náměstí v úterý ve 14 hodin a s revolverem v ruce nutila 59letého číšníka k vydání peněz. "Opakovaně vyhrožovala, že ho zastřelí, pokud jí nedá všechny peníze, a že má revolver ostře nabitý. Zaměstnanec tedy začal na pult skládat hotovost v mincích. Přitom využil nestřeženého okamžiku a ženu uchopil za zbraň, kterou se snažil otočit proti jejímu tělu. To se mu díky fyzické převaze povedlo a pachatelku udeřil čelem do obličeje," popsala Krašteničová dramatické chvíle.

Překvapená žena se dala na útěk. Podařilo se jí sebrat částku ve výši asi osm tisíc korun. Poté, co zaměstnanec herny loupež oznámil, rozběhlo se pátrání. "Během tří hodin byla žena dopadena v Jesenické ulici v místě přechodného bydliště. Byla zadržena, obviněna z loupeže a umístěna do policejní cely," dodala mluvčí. Z peněz se podařilo policii zatím zajistit jen necelé tři stovky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám