Hlavní obsah

Manželku zmlátil muž kovovým smetákem

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ JIČÍN

Brutálním fyzickým napadením manželky kovovým smetákem vyvrcholily o víkendu dlouhodobé problémy v rodině 33letého muže z Pustějova na Novojíčnsku. Podle policie navíc vyšlo najevo, že muž déle než jeden rok bil nejen svou ženu, ale i dvě dcery ve věku šest a 11 let. Nyní čeká v policejní cele na rozhodnutí soudu o vzetí do vazby.

Článek

Třicetiletou ženu museli o víkendu ošetřit lékaři v bílovecké nemocnici poté, co ji muž několikrát udeřil kovovou tyčí do obličeje. "Lékaři zjistili, že žena utrpěla při napadení zlomeninu nosních kůstek a pohmoždění levého předloktí," uvedla mluvčí policie Miroslava Šálková.

Policisté zatím zjistili, že muž svou manželku a dvě děti týral minimálně od dubna loňského roku. "V případě, že děti neplnily jeho příkazy, bil je a kopal do nich. Když se děti matka pokoušela chránit, podezřelý si pak zlost vybíjel na ní," dodala policistka.

Nešťastná žena musela už několikrát v minulosti přivolat na pomoc i své rodinné příslušníky, aby tak zabránila dalšímu fyzickému napadání sebe a dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám