Hlavní obsah

Pražská policie našla muže i s unesenou dcerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PARDUBICE

Pražským policistům se v sobotu před půlnocí podařilo v Praze zadržet čtyřicetiletého Karla Bitaru, který v ráno násilím unesl svoji šestiletou dceru z dětského domova v Holicích na Pardubicku. Dívku do domova umístil soud. Policii na hledanou dvojici upozornil náhodný svědek. Podle dostupných informací jsou oba v pořádku.

Článek

Muž při ranním únosu rozrazil dveře a pracovníci domova se báli, že by mohl dívce ublížit. Policie po únosu rozjela rozsáhlou pátrací akci, do které nasasila i vrtulník. Dívku i s otcem našli po desáté hodině večer v Praze - Zličíně. v okamžiku, kdy byl muž na návštěvě v dětském domově. Dvojice si na Zličíně všiml svědek, který podle popisu poznal dítě i muže a zavolal policii.

"Muž i dívka jsou v pořádku, nyní budou předáni pardubickým policistům, kteří muže obviní ze spáchání trestného činu," řekla řekla mluvčí policie Lenka Klouzová.

Bitara měl zhruba před týdnem prohlásit, že dívku unese a že je potom schopen ublížit sobě i jí. Událost se odehrála kolem osmé hodiny ráno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám