Hlavní obsah

Nehoda zastavila provoz mezi Prahou a Libercem

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BENÁTKY NAD JIZEROU

Srážka nákladního auta s osobním a dvěma dodávkami zablokovala ve čtvrtek odpoledne hlavní silniční tah z Mladé Boleslavi do Prahy. Ve vozidlech zůstali po srážce zaklíněni tři lidé, na místě zasahuje záchranná služba, hasiči a policie. Podle informací záchrannné služby byli při nehodě zraněni dva dospělí a dvanáctiletý chlapec.

Článek

Srážka se stala kolem jedné hodiny na 27. kilometru silnice ve směru na hlavní město. Řidič vozu Iveco škrtnul u přívěs, na němž je umístěna blikající výstražná šipka a posléze zranil pracovníka údržby silnice. Do auta pak narazilo vozidlo Nissan a do nich pak ještě vůz Dacia.

Nejtěžší zranění má muž, který pracoval na silnici. S vážným zraněním a v bezvědomí jej transportoval vrtulník pražské záchranné služby do vojenské nemocnice v Praze - Střešovicích. 

"Při nehodě byli zraněni celkem tři lidé, z toho dva v osobním automobilu. Dvanáctiletého chlapce jsme převezli se zlomeninou nohy do nemocnice v Mladé Boleslavi. Stejně tak jsme převezli do nemocnie chlapcovu matku, která byla s vážnými zraněními předána na oddělení ARO," uvedla Nina Šeblová ze záchranné služby ve Středočeském kraji. Žena má zranění břišní dutiny.

Auto zůstalo ležet napříč

Nákladní automobil zůstal po nehodě ležet napříč jízdními pruhy a zablokoval tak dopravu směrem na Prahu. Informaci Novinkám potvrdil pracovník Centra dopravních informací.

Policie odklání auta přes Brodce a zpět na dvouproudou silnici se řidiči dostanou opět v Benátkách nad Jizerou. Jak dlouho potrvá odstraňování následků nehody, není podle policistů zatím možné určit.

Kolony se vytváří také v protisměru, kvůli odstavené technice záchranářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám