Hlavní obsah

Nemocný muž skočil z okna na záchranáře

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BENEŠOV

Dramatickou situaci zažili záchranáři a pracovníci nemocnice v Benešově v noci na neděli. Pomatený dvaadvacetiletý muž při svém skoku vážně poranil řidiče sanitky, který okamžitě upadl do bezvědomí a byl v přímém ohrožení života. Po úspěšných oživovacích pokusech byl záchranář umístěn na ARO benešovské nemocnice.

Článek

"Záchranná služba byla požádána o vyslání převozové sanitky do benešovské nemocnice k pacientovi s akutní psychózou. Po příjezdu byl však muž velmi agresivní, neklidný a útočil na personál nemocnice i záchranné služby," uvedla mluvčí záchranné služby Tereza Janečková.

Křičel na záchranáře, že ho chtějí zabít a dovolával se příjezdu policie. Současně se dal na útěk a po několika minutách vyskočil z okna porodnického oddělení a dopadl na záda řidiče sanitky z Benešova. Poté utekl.

"Přivolaní záchranáři svého kolegu úspěšně zresuscitovali a předali na ARO benešovské nemocnice. Kromě dalších poranění utrpěl poranění krčních obratlů," doplnila mluvčí.

Agresivního muže dopadla policie v ranních hodinách u Votic. Za asistence policistů byl záchranáři převezen do Psychiatrické léčebny v Praze Bohnicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám