Hlavní obsah

Hledaný Matěj se mohl stát obětí trestného činu

– OLOMOUC
Právo, Novinky, Miloslav Hradil

I v pátek pokračují policisté v Olomouci a okolí v intenzivním pátrání po pětiletém Matěji Chrásteckém, který se ztratil v pondělí své mamince cestou ve vlaku. Jejich úsilí je však stále bezvýsledné. Podle pátečního vyjádření policie je možná také varianta, že se chlapec stal obětí trestného činu. Celý týden se do pátrání zapojují desítky policistů.

Článek

"Pátrání se ubírá několika směry, které však z taktických důvodů není možné blíže specifikovat, neboť nelze vyloučit, že se pohřešovaný chlapec mohl stát obětí trestného činu a zveřejnění bližších podrobností by mohlo vážně ohrozit vyšetřování," uvedla policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Policie se v pátek obrátila s výzvou na cestující, kteří v pondělí 12. června cestovali osobním vlakem 3727 s pravidelným odjezdem z železniční stanice Zábřeh na Moravě ve 14.09 hodin přes Štěpánov s pravidelným příjezdem ve 14.55 hod do Olomouce. Na vlakové nádraží v Olomouci přijel vlak přibližně půl hodiny opožděn a to v 15:29 hodin.

"Prosíme cestující, kteří cestovali ve vlaku společně s matkou a pohřešovaným chlapcem, aby se přihlásili policii na lince 158. Rovněž se obracíme na osoby, které se v době příjezdu vlaku pohybovaly v nádražním a přednádražím prostoru v Olomouci a mohly by podat informaci k pohřešovanému chlapci, aby kontaktovaly policii. Jakýkoliv poznatek by mohl kriminalistům pomoci v pátrání," konstatovala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Matka zmizelého chlapce z vlaku zažívá muka

Policie i ve středu marně pátrala po pětiletém Matěji Chrásteckém, který se v pondělí odpoledne ztratil své mámě při cestě ze Zábřehu na Šumpersku do Olomouce....

Výběr článků

Načítám