Hlavní obsah

Srážka kamiónů zastavila dálnici D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIHLAVA

Vážná dopravní nehoda čtyř kamiónů zablokovala v pátek odpoledne nejfrekventovanější dopravní tepnu v České republice. Na 115. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu se srazily čtyři kamióny, kvůli kterým byla dálnice uzavřena až do sedmé hodiny večer. Při nehodě byli těžce zraněni tři lidé.

Článek

"Nehoda se stala po druhé hodině odpoledne. Policisté doporučují sjet z dálnice na 119. nebo 133. kilometru," uvedla pro Novinky pracovnice Centra dopravních informací. Kolem šesté hodiny byl zprovozněn jeden jízdní pruh, o hodinu později byla dálnice zprovozněna v plné šíři. Nehoda komplikovala i dopravu i ve směru na Brno.

Na místě zasahují hasiči a záchranná služba. Policie odklání dopravu po okolních silnicích, s ohledem na hustý páteční provoz však na řidiče čekají velké problémy.

Podle ředitele jihlavské záchranné služby Lukáše Kettnera jsou mezi třemi zraněnými dva cizinci, podle nepotvrzených informací zřejmě stopaři ze Španělska. Jeden z nich byl s těžkým zraněním převezen vrtulníkem do úrazové nemocnice v Brně, druhá žena s lehčím zraněním do jihlavské nemocnice, stejně jako třetí osoba se středně těžkým zraněním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám