Hlavní obsah

Chlapec skočil ze sloupu, dívku vzal s sebou

Novinky, pno
MĚLNÍK

Pravděpodobně pokus spáchat sebevraždu skokem ze sloupu elektrického vedení stál za čtvrtečním neštěstím, které se odehrálo kolem půl sedmé večer v Byšicích na Mělnicku ve středních Čechách. Šestnáctiletý hoch zde utrpěl vážné popáleniny před pádem ze sloupu elektrického vedení. Zraněna byla také patnáctiletá dívka, která se mu snažila v činu zabránit.

Článek

"Chlapec chtěl nejspíš spáchat sebevraždu a nic netušící partnerku vzal s sebou. Celá událost se nešťastně zvrtla snahou dívky zabránit jeho pokusu o sebevraždu. Neštěstí skončilo zásahem elektrického proudu a pádem obou mladých lidí," uvedla k okolnostem nehody mluvčí záchranné služby Tereza Janečková.

Chlapec utrpěl popáleniny druhého a třetího stupně na ruce a části trupu. Na popáleninové centrum pražské Vinohradské nemocnice ho transportoval vrtulník.

Zraněna byla také dívka, na kterou chlapec dopadl. "Utrpěla zlomeniny obou předloktí a záchranáři měli podezření i na zlomeniny několika obratlů. Je také možné, že i dívka byla zasažena elektrickým výbojem. Dívku jsme odvezli do nemocnice na Bulovce," doplnila mluvčí záchranářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám