Hlavní obsah

V sanitce zemřel při nehodě mladý muž

– PRAHA
Novinky, pno

Tragická dopravní nehoda se v úterý odpoledne stala na pražské Jižní spojce, jedné z nejfrekventovanějších dopravních tepen v hlavním městě. Podle informací záchranářů sanitka narazila zezadu do nákladního auta. Nehoda si vyžádala život 32letého muže, který jel v prostoru pro pacienty. V sanitě byl i tříletý chlapec.

Článek

"Sanita z Přerova zezadu narazila v rychlosti kolem 60 km/hod do kamiónu, který prudce zabrzdil. Při nehodě zemřel 32letý muž, jenž seděl v prostoru pro pacienty. Utrpěl vážné zranění hlavy a hrudníku, kterým na místě podlehl," uvedla mluvčí pražské záchranné služby Simona Cigánková".

Podle informací Novinek nebyl usmrcený muž v zadní části sanitky připoután. Při nárazu bylo jeho tělo odmrštěno na dělící přepážku mezi prostorem pro pacienty a řidiče.

Muž zřejmě doprovázel tříletého chlapce, který byl v sanitě jako pacient. Vezla ho z ošetření v pražské motolské nemocnici na Moravu. Podle Cigánkové byl převezen na dětskou chirurgii. "Vyvázl bez viditelných poranění," doplnila.

Při nehodě byl zraněn i řidič sanitky, kterého zdravotníci se zlomenou nohou převezli na chirurgii Thomayerovy nemocnice v Krči.

"Neštěstí se stalo u sjezdu na Krč. Ve směru na Prahu 10 jsou průjezdné dva jízdní pruhy, kolona vozidel však sahá až na Barrandovský most," uvedla policejní mluvčí Eva Miklíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám