Hlavní obsah

V domku našli zavražděné manžele

Právo, bed

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIPNÍK NAD BEČVOU

Manželský pár byl zavražděn ve svém rodinném domku v Lipníku nad Bečvou. Po pachateli se nyní intenzivně pátrá.

Článek

Policisté, kteří byli na místo přivoláni, objevili v noci ze středy na čtvrtek ve sklepě dvě mrtvá těla majitelů domku, třiapadesátiletého muže a jeho o čtyři roky mladší manželky.

"Z dosavadních indicií je nepochybné, že podíl na smrti dvojice má třetí osoba. Rozeběhlo se okamžitě pátrání po horké stopě.  Policie má vytipovanou podezřelou osobu a v současné době činí všechna dostupná opatření k jejímu zadržení," uvedla mluvčí severomoravské policejní správy Dagmar Bednarčíková. Policisté podle ní dosud provádějí místní šetření. Kriminalisté a technici místo činu ohledávají.

Na policii se obrátila známá zavražděné ženy s tím, že se nemohla dostat dovnitř, na její volání a klepání nikdo nereagoval. Vzhledem k tomu, že v domě bylo otevřeno jedno z oken a podle zjištěných informací se tam mohla nalézat ozbrojená osoba, byla přivolána i zásahová jednotka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám