Hlavní obsah

Znásilněná žena unikla naivnímu pachateli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Osmnáctiletého mladíka z Ostravy, který měl v sobotu dvě hodiny po půlnoci znásilnit o patnáct let starší ženu, se podařilo policistům ještě v průběhu dne zatknout. Muž věřil, že se znásilněná na místo činu ještě vrátí.

Článek

Žena se vracela do svého domu v Ostravě-Porubě a v okamžiku, kdy otevřela dveře, přiskočil k ní násilník. Donutil ji k sundání kalhot a spodního prádla.

"Za stálého držení za krkem ji zasouval prsty do rozkroku. V jednu chvíli pak požadoval orální sex. Žena se jej zeptala, zda má prezervativ, a nakonec ho přesvědčila, že zajde domu pro peníze a kondom koupí," uvedl Klézl.

Násilník v naději, že žena svůj slib splní, souhlasil. Na její návrat ale čekal marně. Přepadená policii kontaktovala kvůli silnému rozrušení až v sobotu po poledni. "Podezřelý byl zadržen kolem půl deváté večer. Na obviněného byl podán návrh na vzetí do vazby," dodal policista s tím, že letos jde už o pátý případ znásilnění v Ostravě. Všechna byla objasněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám