Hlavní obsah

Muži při přepadení sběrny surově zbili hlídače

– PLZEŇ

Policisté ve středu zadrželi při činu tři lupiče z Tachovska, kteří se pokusili vyloupit sběrnu odpadů v Boru u Tachova. Přitom surově napadli hlídače objektu, kterému způsobili vážná zranění. Státní zástupce podal návrh na vzetí mužů do vazby.

Článek

Trojice se vydala nákladním autem do Boru u Tachova, kde měli v plánu vyloupit místní sběrnu odpadů. Akci měli dobře vymyšlenou a nejspíš by se jim i podařilo dílo dokonat, kdyby se v místě neobjevila policejní hlídka.

Zatímco jeden z mužů pracoval na odlákání pozornosti hlídače, druhý se staral o otevření brány. Třetí pak napadl obuškem hlídače a brutálně ho zmlátil. Muži se však podařilo dostat před areál, což mu možná zachránilo život. Na scéně se totiž objevila hlídka policie, která místem projížděla.

"Policisté okamžitým a profesionálním zásahem všechny muže zadrželi. Napadenému muži poskytli pomoc. Ten byl následně převezen do nemocnice v Plzni, kde byl s vážnými poraněními umístěn na jednotku intenzivní péče,"uvedl Jiří Soukup z policie. Zranění, která muž utrpěl, bezprostředně ohrožovala jeho život. Státní zástupce podal návrh na vzetí útočníků do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám