Hlavní obsah

Po hádce opilec usmrtil ženu nožem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NÁCHOD

Ostrá výměna argumentů mezi podnapilým jednapadesátiletým mužem a třiapadesátiletou ženou vyústila v tragédii v Královéhradeckém kraji. Opilec ženu v afektu čtyřikrát pobodal nožem, dvě rány byly smrtelné.

Článek

"Na tísňovou linku volala svědkyně, že v jejím náchodském bytě došlo k napadení a pobodání ženy. Policisté po příjezdu  zjistili, že napadená následkům zranění podlehla," informovala Právo mluvčí náchodské policie Eva Prachařová.

Policejní hlídka na místě zadržela podnapilého dvaapadesátiletého muže, kterého podezřívá z toho, že po roztržce napadl poškozenou nožem. "Žena utrpěla čtyři bodnořezné rány, z toho jednu do dutiny břišní a tři do zad. Rány do oblasti břišní dutiny a do spodní části zad byly smrtelné," uvedla Prachařová.

Podezřelý muž byl eskortován nejprve k lékařskému vyšetření a pak umístěn do cely předběžného zadržení. "Vzhledem ke kriminální minulosti podezřelého muže mu za uvedený čin hrozí až výjimečný trest odnětí svobody," doplnila Prachařová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám