Hlavní obsah

Cizinec si v Chebu koupil čtrnáctiletou prostitutku

Právo, ČTK, naj
CHEB

Čtrnáctiletou dívku si v Chebu koupil na sex osmadvacetiletý cizinec. Při souloži v autě je ale přistihla policejní hlídka. Policie nyní stíhá zákazníka i šestnáctiletou dívku, která sex s nezletilou domluvila, informoval ve čtvrtek chebský policejní mluvčí Vladislav Hošek.

Článek

Sex se čtrnáctiletou dívkou nabídla cizinci v úterý večer šestnáctiletá dívka. Za sex měl muž zaplatit 100 euro (2900 korun).

"Všichni pak společně odjeli osobním automobilem obviněného k řadovým garážím v Chebu Na Hilárii, kde pak obviněný nezletilou dívku v automobilu pohlavně zneužil. Na uvedeném místě byli přistiženi hlídkou policie," uvedl Hošek.

Při kontrole se nachytaný sexuální turista pokusil policisty uplatit. "Při prováděné kontrole strčil cizinec pod nohy policisty 4000 korun s požadavkem, aby nebyl dál kontrolován," popsal mluvčí.

Obviněný muž a mladistvá žena byli zadrženi. Muž byl umístěn do policejní cely a bude podán návrh na jeho vzetí do vazby.

Obviněný muž je podle zjištění Práva Vietnamec. "Dívky jsou kamarádky, obě berou drogy a tímto způsobem si ně přivydělávají," uvedl zdroj, který si nepřál být jmenován.

V Chebu se jedná o první případ, který prokázal zneužívání dětí k prostituci. V posledních letech se zde objevilo několik podvodníků, kteří děti k sexu pouze nabízeli a zájemce okrádali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám