Hlavní obsah

Chtěl pomoci ženě a přišel o auto

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVÝ JIČÍN

O pravdivosti českého rčení "Pro dobrotu na žebrotu" se v neděli přesvědčil 28letý řidič, který nedaleko Příbora na Novojičínsku zastavil neznámé ženě. Ta ho s dalším spolupachatelem zákeřně připravila o auto.

Článek

"Žena tvrdila, že má poruchu na odstaveném vozidle mercedes. Když se ve snaze pomoci naklonil nad motor pod zdviženou kapotou, byl zezadu uchopen pod krkem a přehozen přes svodidla komunikace. Než se vzpamatoval, obě vozidla odjela směrem na Nový Jičín," uvedla mluvčí policie Dagmar Bednarčíková.

Muž podle ní přišel nejen o vypůjčenou fabii, ale také o koženou bundu, mobilní telefon a přehrávač. "Auto patřilo půjčovně vozidel Autorotos Bratislava a jeho cena je odhadována na 200 000 korun," dodala mluvčí s tím, že muž musel kvůli pohmožděného kolenu vyhledat ošetření na chirurgii. "Policie zahájila úkony ve věci trestného činu loupeže," dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám