Hlavní obsah

Erotické pomůcky přilákaly opilce

Právo, kg

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Zřejmě erotické panny, umělá dámská přirození a další lechtivé zboží v noci na čtvrtek ve spojení s alkoholem tak zaujaly 37letého muže z Brna, že se rozhodl vloupat do prodejny erotických potřeb nedaleko brněnského vlakového nádraží. Než se však stačil rozkoukat, všimli si ho pracovníci bezpečnostní agentury a přivolali strážníky, kteří podezřelého zadrželi a předali policii.

Článek

"Naše hlídka byla na místě za velmi krátkou dobu a muže zadržela. Protože šlo o důvodné podezření z trestného činu, předali jsme ho přivolané hlídce policie, která muže odvezla k podání vysvětlení, případně k zahájení trestního stíhání," potvrdil Právu Zdeněk Novák z Městské policie v Brně.

Prodavač v obchodu s erotickými pomůckami se nad noční návštěvou nezvaného zákazníka jen usmíval. Poznamenal, že muž se sice dovnitř dostal, ale nestačil nic ukrást, tak se neví, proč se do prodejny vlastně vloupal. "Vlezl jen kousek dovnitř a strážníci tu byli asi za dvě minuty, takže nic nevzal. Byl opilý, takže kdo ví, co tu chtěl," uvedl s úsměvem prodavač.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám