Hlavní obsah

Tři lidé zahynuli na Mělnicku po nárazu do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MĚLNÍK

Tři lidé zemřeli v neděli u Vlíněvsi na Mělnicku, čtyři další jsou zraněni. Jejich auto narazilo ve vysoké rychlosti do stromu.

Článek

Na místě zasahovalo několik sanitek i vrtulník. V autě bylo celkem osm lidí, tři byli mrtví už ve chvíli, kdy přijeli záchranáři. Další dva jsou vážně zraněni.

"Pacienty jsme ošetřili a zajistili jsme jejich základní funkce. Jednoho s vážným zraněním hlavy a podezřením na poranění krční páteře jsme předali letecké záchranné službě. Ta ho transportovala do Prahy," uvedla mluvčí záchranářů Tereza Janečková. Druhého odvezli sanitkou do Mělníka.

Ostatní včetně řidiče auta vyvázli s drasticky vypadající nehody jen s odřeninami a tržnými ranami. Podle policie dostal pětatřicetiletý řidič za obcí Vlíněves po projetí pravotočivé zatáčky kvůli nepřiměřené rychlosti na zledovatělé vozovce smyk. Do stromu narazil zadní částí auta, v níž sedělo šest lidí. Policie u řidiče zjistila 1,19 promile alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám