Hlavní obsah

Žena slibovala mužům sex, pak je uspala a okradla

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Velké překvapení čekalo na ostravské kriminalisty, když v minulých dnech uzavřeli případ šesti mužů, která po příslibu sexuálních hrátek uspala a potom okradla třicetiletá Slovenka, přechodně žijící v Ostravě. Podle kriminalistů je vzhled podezřelé ženy velmi daleko od ideálu ženství.

Článek

"Copak si myslíte, že na mne by nějaký chlap letěl?" zeptala se matka dvou malých dětí kriminalistů krátce poté, co byla před několika dny zatčena na hraničním přechodu se Slovenskem.

Erotické hrátky s červeným vínem

"Nejednalo se o krásnou ženu, spíše to byl opak," řekl kriminalista Karel Vašťák. V tanečních klubech na proslulé Stodolní ulici v Ostravě prý od loňského března vyhledávala osamělé muže a po několika skleničkách jim nabídla vlastní tělo. Mezi těmi, kdo jejím sladkým slovům neodolali, byli i ženatí muži a dokonce i jeden policista.

Jako podmínku erotických radovánek si vymínila zakoupení láhve červeného vína. "Nedá se v něm totiž rozpoznat rozpuštěný rohypnol," řekl kriminalista Radovan Vojta. Poté, co muži po příchodu do vlastního bytu usnuli, okrádala je o mobilní telefony, elektroniku a peníze. Pouze v jednom případě nastal mezi uspávačkou a hostitelem sex. Bylo to kupodivu zrovna v době, kdy byla žena v sedmém měsíci těhotenství.

Na stopu přivedly policisty zastavárny

Ostravská uspávačka si podle obvinění nakradla věci asi za 70 tisíc korun, poškozených ale může být podle policie mnohem více. "Máme takovou zkušenost, že stejně jako se řada žen obává nahlásit znásilnění, stejně tak i muži se kvůli své ješitné povaze odmítají přiznat, že je uspala a okradla žena," řekl šéf ostravských kriminalistů Tomáš Landsfeld.

Část ukradených věcí policisté objevili v některých ostravských zastavárnách. Právě to je přivedlo na stopu mazané ženy. "Není vyloučeno, že se na této trestné činnosti podílel i její druh. Zatím ale nebyl vyslechnut," řekl kriminalista Vašťák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám