Hlavní obsah

Srážka kamiónu s auty si vyžádala jeden život

NYMBURK

Na silnici první třídy číslo 11 nedaleko Chlumce nad Cidlinou se ve čtvrtek dopoledne stala tragická dopravní nehoda. Kamión se zde srazil se třemi osobními vozy. Na místě zemřel jeden člověk, další dva byli zraněni. Silnice byla uzavřena několik hodin.

Článek

Nehoda se stala kolem deváté hodiny na křižovatce mezi u obcí Opočnice a Hradčany. Při srážce zahynul jeden člověk, další dva byli zraněni. Silnice je oboustranně uzavřena. Nejdříve havaroval kamión, který se převrátil na bok. Do něj postupně narazilo několik dalších aut.

"Na místo vyjížděly dvě posádky záchranné služby. Jeden člověk zemřel na místě ještě před příjezdem záchranářů. Dva další zranění byli na místě ošetřeni a převezeni do nemocnic. Jednoho převezli záchranáři sanitou e zlomeninou dolní končetiny do nemocnice v Městci Králové. Druhý pacient měl zhmožděná záda a lékař měl u něj podezření na poranění páteře. Záchranáři pacienta předali letecké záchranné službě, která ho převezla do nemocnice v Hradci Králové," uvedla mluvčí záchranářů Tereza Janečková.

Policie odkláněla dopravu v obou směrech přes Hradec Králové, Dlouhopolsko a Městec Králové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám