Hlavní obsah

Ženy přežily ošklivou srážku s vlakem

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OPAVA

Jako zázrakem v pondělí vyvázly z ošklivé dopravní nehody dvě ženy ve věku 53 a 35 let, jejichž osobní auto Hynudai Accent smetl na nechráněném přejezdu nedaleko Otic na Opavsku motorový vlak a tlačil ho téměř 70 metrů.

Článek

Obě sice leží v nemocnici s otřesem mozku a podvrtnutím krční páteře, jejich stav je ale dobrý. Podle informací policie zastavila 53letá řidička krátce po páté hodině ranní před železničním přejezdem bez signalizace, ale zřejmě přehlídla vlak, protože se hned rozjela do kolejiště. "Po střetu byl automobil tlačen před vlakem v kolejišti 66 metrů," uvedl mluvčí opavské policie René Černohorský.

Na osobním automobilu vznikla škoda za 60 tisíc, na vlaku ještě o 20 tisíc vyšší. V motoráku cestovalo 12 osob, nikdo z cestujících nebyl zraněn. Řidičku zřejmě čeká obvinění z ublížení na zdraví z nedbalosti. "S největší pravděpodobností bude případ postoupen policejnímu komisaři služby kriminální policie a vyšetřování pro podezření z trestného činu," dodal mluvčí policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám