Hlavní obsah

Mladý řidič nezvládl předjíždění, zaplatil za to životem

VSETÍN

Na hlavním silničním tahu z Valašského Meziříčí do Vsetína ve středu dopoledne zemřel při dopravní nehodě mladý řidič. Zdravotníkům se jeho život nepodařilo zachránit ani přes velmi rychlý příjezd na místo. Řidič nezvládl předjížděcí manévr. Doprava v místě byla kvůli následkům nehody přerušena.

Článek

"Rychlé zásahové vozidlo hasičů bylo na místě do dvou minut od nahlášení. I přes tuto rychlost již záchranáři nedokázali mladému řidiči vozu pick-up pomoci, neboť utrpěl velmi těžká poranění kterým podlehl na místě," uvedl pro Novinky mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.

Podle první informací policie předjížděl řidiči pick-upu nákladní vozidlo a nestačil se včas zařadit do svého jízdního pruhu. Vozidlo se tak čelně střetlo s protijedoucím nákladním autem. Policie odkláněla dopravu na vedlejší silnici, která vede souběžně s obchvatem Vsetína, na kterém se v městské části Bobrky nehoda stala.

Hasičům se podařilo teprve kolem půj jedné vyprostit zaklíněné osobní vozidlo z nákladního. Museli jsme k tomu použít speciální techniku a zařízení," doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám