Hlavní obsah

Opilec napadl lékaře záchranky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIHLAVA

Pětačtyřicetiletý muž napadl v neděli večer posádku záchranné služby v Jihlavě poté, co mu záchranáři přispěchali na pomoc. Opilec ležel při příjezdu záchranářů na zemi. Jakmile se probral, začal záchranáře slovně napadat vulgárními výrazy a snažil se je zasáhnout pěstmi.

Článek

Dle informací primáře záchranné služby Miroslava Havlíka se tříčlenné posádce podařilo muže zpacifikovat tak, že nikdo nebyl zraněn. Policisté útočníka odvezli na záchytku.

Dle svědků muž popíjel s dalšími lidmi celé odpoledne alkohol. Při prohlídce, zda není muž zraněn, začal být vulgární a agresivní. Záchranáři jej nakonec připoutali na nosítka a předali ho policistům, kteří jej odvezli na záchytku v poutech.

Na stanici se nezaměstnaný muž z Hranic na Moravě podle Havlíka odmítl podrobit dechové či krevní zkoušce na alkohol. Teprve ráno mu personál se souhlasem naměřil 1,28 promile alkoholu v krvi, podle propočtu měl při zadržení v krvi přes 3,7 promile. Když muž vystřízlivěl, byl předán policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám