Hlavní obsah

Provoz na D1 brzdí převrácený kamión

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Provoz na dálnici D1 je opět omezen kvůli havárii kamiónu. Na 30. kilometru ve směru na Brno se odpoledne převrátilo auto a dálnici zablokovalo. Průjezdný je pouze stoupací pruh.

Článek

Podle sdělení Centra pro dopravní informace (CDI) by překládání nákladu mohlo trvat do půlnoci a do té doby bude provoz omezen. "Kolony se v místě omezení netvoří, protože provoz na dálnici je minimální," sdělila pracovnice CDI.

Po havárii byl zprůjezdněn právě stoupací pruh, pak byla chvíli dálnice na Brno uzavřena, protože se hasiči pokoušeli dostat kamión na kola. To se ale nepovedlo, proto byl stoupací pruh opět zprůjezdněn a nyní se překládá zboží.

Během tří dnů je to už druhá nehoda kamiónu na dálnici, která provoz omezila. Ve středu se na 133. kilometru srazily čtyři kamióny a provoz byl dopoledne omezen jak do Brna, tak do Prahy. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Dálnici D1 blokovala nehoda čtyř kamiónů

Dálnice D1 je po nehodě kamiónů na 133. kilometru průjezdná obousměrně, vždy v pravém jízdním pruhu. Dlouhé kolony se již netvoří. Za přerušení dopravy mohla...

Výběr článků

Načítám