Hlavní obsah

Při nehodě u Kutné Hory zahynuli tři lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři lidé ve čtvrtek zahynuli a jeden utrpěl těžké zranění při havárii nákladního a dvou osobních automobilů na Kutnohorsku. Zraněného dopravila letecká záchranná služba do pražské nemocnice na Vinohradech. Sdělila to mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.

Článek

Nehoda se stala před 16:00 na silnici mezi Církvicí a Kutnou Horou. Řidička osobního vozu hyundai vjela z dosud nezjištěných příčin do protisměru a srazila se s kamiónem. Do něj pak narazila Škoda Felicia. Řidička hyundaie, její spolujezdkyně a spolujezdkyně řidiče felice nehodu nepřežily. Řidič felicie byl s mnohačetnými zlomeninami dopraven do vinohradské nemocnice, řidič kamiónu utrpěl jen lehčí zranění, sdělila mluvčí kutnohorské policie Kateřina Dlouhá.

Opravila tak původní policejní verzi, podle níž zavinil nehodu řidič kamionu. Na místě zasahují hasiči, protože z kamiónu vyteklo přibližně 200 litrů nafty a oleje. Podle mluvčího středočeských hasičů Ladislava Křivana nejde o ekologickou havárii, na místo přesto byli pozváni zástupci inspekce životního prostředí.

Na Strakonicku zemřeli dva lidé

Dva řidiči osobních aut dnes zemřeli při dopravní nehodě u obce Brusy na Strakonicku. Vozy se zřejmě čelně střetly. Zatím nejsou známy bližší podrobnosti, řekl operační důstojník jihočeské policie.

Poslední člověk při dopravní nehodě zemřel na jihu Čech ve středu večer. Sedmapadesátiletý řidič osobního automobilu mezi obcemi Husinec a Vlachovo Březí na Prachaticku nezvládl řízení a v protisměru se čelně srazil s protijedoucím vozem.

Reklama

Výběr článků

Načítám