Hlavní obsah

Mladík se na čerpací stanici polil benzínem a zapálil

BENEŠOV

Před desátou hodinou dopolední vyjížděla záchranná služba ve Středočeském kraji k mladíkovi, který se na čerpací stanici ÖMV na Červeném vršku v Benešově polil benzínem a zapálil. Byl v kritickém stavu převezen do nemocnice v Praze na Vinohradech.

Článek

"Muž utrpěl popáleniny na patnácti procentech těla, zejména v obličejové části, zároveň má popálené dýchací cesty," uvedla pro Novinky mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

"Záchranáři mladého muže převezli v kritickém stavu na popáleninové oddělení do nemocnice v Praze na Vinohradech. Dle informace zasahujícího lékaře musel být muž uveden do umělého spánku a byl mu podán kyslík," doplnila mluvčí.

"Policisté se o neštěstí dověděli od dispečerky záchranné služby v 09:44. Na místě zjistili, že mladík z Benešova si koupil za 20 korun benzín, polil si hlavu a zapálil se," uvedla mluvčí benešovské policie Zuzana Stránská.

Poblíž byla zdravotní sestra, která ho uhasila. Důvody mladíkova pokusu o sebevraždu zatím nejsou známy, protože se ho policii nepodařilo vyslechnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám