Hlavní obsah

Při srážce auta s kamiónem zemřela žena, dítě je zraněné

PRAHA

Při srážce osobního auta s kamiónem na křižovatce ulic Kbelská a Veselská v Praze 9 zemřela řidička osobního vozu, dítě ve voze utrpělo těžké zranění. Informovali o tom mluvčí pražské policie a záchranné služby. Podle zasahující lékařky na křižovatce nefunguje světelná signalizace, dopravu v Praze komplikuje také sníh.

Článek

Podle mluvčí pražské záchranky Simony Cigánkové zemřela třiatřicetiletá řidička na místě, zřejmě její dvanáctiletá dcera utrpěla otřes mozku. Sanitka ji odvezla na dětskou chirurgii na Bulovku.

Podle mluvčí záchranky řidička vjížděla do křižovatky, kde do ní z boku narazil kamión s návěsem jedoucí z centra na Ďáblice. "Paní doktorka, která zasahovala na místě, mě upozorňovala, že na této křižovatce, která je poměrně frekventovaná a nepřehledná, už delší dobu nejdou světla," uvedla Cigánková.

Tragická nehoda se stala asi o půl desáté večer. Podle Cigánkové záchranka na této křižovatce zasahovala v pondělí večer minimálně ještě jednou při lehčí nehodě, kdy signalizace nefungovala.

Podle policie se příčina nehody vyšetřuje. "Co se týče nehod se smrtelným zraněním, tam je to vyšetřování velice komplikované," řekl mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám