Hlavní obsah

Muži rozpálili bankomat a odnesli si přes milión

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARVINÁ

Zloději v noci na čtvrtek rozpálili bankomat Komerční banky v Rychvaldu na Karvinsku a ukradli z něho přes jeden milión korun. Policie žádá případné svědky události o podání informací.

Článek

"Nebyli to žádní amatéři. Vytipovali si bankomat dobře, nebyl u něho žádný kamerový systém," řekl člověk obeznámený s případem. Podle něj si zloději odnesli sumu v řádech miliónů korun. "Bankomat opravdu rozpálili svařovací soupravou," potvrdila karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Na Karvinsku už jde o druhý podobný případ. "Jeden bankomat rozpálili v říjnu v Havířově, ale trošku jiným způsobem," doplnila policejní mluvčí. Kriminalisté asi před půl rokem chytili bandu, která bankomaty kradla přímo z hypermarketů a odvážela je na jiné místo, kde z nich peníze vybírala.

Policie žádá možné svědky, aby se jí přihlásili. "Jestli někdo viděl v blízkosti bankomatu na ulici Mírové v Rychvaldu nějaké osoby nebo auta, ať zavolá na bezplatnou linku 158," uvedla Viačková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám