Hlavní obsah

Neúspěšný Vyvolený Michal jde před soud za kuplířství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V pondělí začal Obvodní soud pro Prahu 3 projednávat případ obžaloby deseti osob z kuplířství. Jedním z obviněných je také Michal Fraš, neúspěšný soutěžící z reality show VyVolení, která skončila v neděli.

Článek

Skupina pod pláštíkem agentury ELI Bohemia dodávala v Čechách i do zahraničí luxusní společnice, které poskytovaly sexuální služby. Zájemci si mohli dívky prohlédnout na internetu.

Fraš se k pondělnímu jednání soudu nedostavil. Omluvil se s kvůli společné cestě Vyvolených z Bratislavy do Prahy, která mu neumožnila se k soudu včas dostavit.

Fraš opustil vilu Vyvolených v pátek, kdy byl vyřazen v duelu pozdějším vítězem Vladkem Dobrovodským. Jednání soudu je plánováno na celý týden. Fraš čelí obvinění, že pro gang kuplířů pracoval jako řidič. Obsílku k soudu převzal ve vile Vyvolených.

Ostatním soutěžícím ve vile řekl, že je nevinný. Pro uvedenou firmu prý pracoval jenom dva týdny a domníval se, že vozí modelky. Kvůli obvinění strávil také nějaký čas ve vazební cele.

Kromě Fraše stanul před soudem také známý módní fotograf Adolf Zika. Policie se domnívá, že organizátorem skupiny byl Maroš Kucbeš ze Slovenska. Původně byl s gangem obviněn také miliardář Radovan Vítek, jeho stíhání však bylo zastaveno. O jeho osudu rozhodne Nejvyšší státní zastupitelství.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám