Hlavní obsah

Šéfa policie napadla šestice násilníků

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRASLICE

Šestice násilníků napadla v neděli dopoledne šéfa policejního oddělení v Kraslicích na Sokolovsku Karla Stodolu, když se společně se svým kamarádem zastali muže, kterého předtím útočníci zmlátili do krve. Dalšímu krveprolití zabránily až přivolané policejní posily.

Článek

Incident se stal před restaurací Vítězná v Sokolově, kam si Stodola se svým známým zašel na kafe. "U záchodů šest chlapů mlátilo mladíka, který tam ležel a byl celý od krve. Řekl jsme jim, ať toho nechají, že volám policii," uvedl Právu Stodola.

"To je rozzuřilo. Navíc jeden z nich mě poznal a  pustili se do nás. Byli ozbrojeni rozbitými lahvemi a  heverem. Snažili jsme se odrážet rány, ale byli v přesile. Už to s námi vypadalo zle," sdělil.

Mezitím svědci rvačky zavolali policii. "Hlídka přijela právě včas. Už dlouho jsem nezažil takový strach. Myslel jsem, že nás zmrzačí. Mám poraněné šlachy na rukou," dodal Stodola. Útočníkům hrozí trestní stíhání za výtržnictví a  pokusu těžké újmy na zdraví.  

Reklama

Výběr článků

Načítám